Uw Mandje


Uw mandje is leeg

 

Alle bestellingen worden verzonden met Track & Trace , zo is je bestelling te volgen en weet je zeker dat het aankomt!

 


Verzendkosten binnen Nederland (via PostNL) :

 

€ 2,95 (brievenbuspost) voor 1 of 2 standaard formaat game(s) bv. 1 PC game of meerdere klein formaat games zoals bv 5 Gameboy games.

€ 3,95 (brievenbuspost) voor 3 standaard formaat games of diversen kleine games gecombineerd met standaard games.

€ 4,95 (pakketpost) voor 4 of meer standaard games, consoles en alle andere zware of grote artikelen die niet door de brievenbus passen.

 

De verzendkosten kunnen afwijken bij artikelen die afwijken van grote en/of gewicht.Voor het bevestigen van je bestelling krijg je te zien wat de verzendkosten gaan worden, desgewenst is de bestelling dan ook nog aan te passen.

Brievenbuspost (= alles beneden € 4,95 verzendkosten) is voor eigen risico, verzekerde dan wel aangetekende verzending is altijd mogelijk in overleg en met eventuelle bijbetaling, mail ons over de mogelijkheden.
 
Verzendkosten binnen België:

 

Verzendkosten voor België zijn € 9,50* tot een maximum van 15 kilo.

Helaas zijn de verzendkosten naar België gestegen doordat Kiala overgenomen is door UPS, wij proberen hierdoor te verzenden bij diegene die op dit moment het goedkoopst is.
* = Wij proberen altijd de goedkoopste verzendmethode aan te houden, mochten de verzendkosten lager uitkomen dan berekend dan storten wij het verschil terug op de rekening!

 

Hoe wordt mijn bestelling verpakt en verstuurd?

Verzending van 1 t/m 3 standaard games of artikelen die niet als pakket worden verstuurd, worden doorgaans verstuurd in nieuwe bubbeltjesenveloppen, met een adressticker en een opvallende sticker met de tekst "Voorzichtig breekbaar".
Bij verzending van 3 standaard games kiezen wij ervoor om de games te versturen verdeeld over 2 bubbeltjesenveloppen, dit om ervoor te zorgen dat de artikelen zo veilig en netjes mogelijk  aankomen.
Bij verzending als pakketpost, wordt de bestelling goed ingepakt verstuurd in een nette gerecyclede doos.

 

Wij verzenden in Nederland via PostNL en in België ligt dat aan de goedkoopste aanbieder van dit moment.